Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6779
Title: Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти
Authors: Савицька, Наталія Леонідівна
Афанасьєва, Оксана Пилипівна
Жегус, Олена Валентинівна
Issue Date: 2019
Publisher: Видавництво Іванченка І. С.
Citation: Савицька Н. Л., Жегус О. В., Афанасьєва О. П. Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Х.: Видавництво Іванченка І. С., 2019. 30 с.
Abstract: Навчальні матеріали підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем за спеціальністю 181 «Харчові технології». Методичні вказівки містять структуру індивідуальної дослідницької роботи.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6779
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Food technologies_2019.pdf7.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.