Browsing by Author Савгіра, Ю. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Альтернативний погляд на механізм руху колоїдних часток у водних розчинахСавгіра, Ю. О.
2009Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзиСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.
2009Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хіміїСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.
2011-05-19Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2011Дослідження енергії активації модельних розчинів складових речовин продукту структурованогоПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.
2011Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатини з солюбілізованими жирамиСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2011Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Коров’яковська, А. В.; Партола, Г. О.
2009Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Савгіра, Ю. О.; Головко, М. П.
2011-10-20Одержання сухої желатини з солюбілізованою соняшниковою олієюСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2010Поверхневі явища на межі двох контактуючих рідин: соняшникова олія - водаСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.
2012Удосконалення якості драглеподібної десертної продукціїАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Савгіра, Ю. О.
2011-05-19Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продуктуМіскієвич, Т.; Гарнцарек, З.; Перцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Колесникова, М. Б.
2011Якісна оцінка міжмолекулярної взаємодії в модельних розчинах харчових речовинПерцевий, М. Ф.; Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Колеснікова, М. Б.