Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30079
Title: Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту
Authors: Міскієвич, Т.
Гарнцарек, З.
Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Колесникова, М. Б.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Міскієвич Т., Гарнцарек З., Перцевий М.Ф., Савгіра Ю.О., Колесникова М.Б. Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 53
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30079
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-53.pdf201.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.