Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Title: Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини
Authors: Коров’яковська, А. В.
Партола, Г. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Савгіра, Ю. О.
Пілюгіна, І. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коров’яковська А. В., Партола Г. О. Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 399.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_399.pdf114.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.