Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031
Title: | Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини |
Authors: | Коров’яковська, А. В. Партола, Г. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Савгіра, Ю. О. Пілюгіна, І. С. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Коров’яковська А. В., Партола Г. О. Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Савгіра Ю. О., Пілюгіна І. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 399. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27031 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_399.pdf | 114.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.