Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пілюгіна, Інна Сергіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Сеногогова, Людмила Іванівна
2016
Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавок
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталля Сергіївна
;
Губський, Сергій Михайлович
2016
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Губський, Сергій Михайлович
2016
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу
Губський, Сергій Михайлович
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Аксьонова, О.Ф.
2016
Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу
Шматченко, Наталя Василівна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Губський, Сергій Михайлович
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016
Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками
Губський, Сергій Михайлович
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Шматченко, Наталя Василівна
;
Деримедведь, Л.В.
2015-12-25
Маршмелоу з рослинними добавками
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Гальчинецька, Юлія Лазарівна
2016-09-26
Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природи
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012
Методичні вказівки для самостійної роботи та контролю знань з дисципліни "Хімія" (Модуль 1. Загальні основи аналітичної хімії) за допомогою комп'ютерної тестової системи на основі програми Hyper Test для студентів напряму підготовки 6.030510
Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014
Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2020
Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Торяник, Дмитро Олександрович
2024-09-18
Спосіб гіпотермічного зберігання прісноводних риб
Фалько, Оксана Валеріївна
;
Євлаш, Вікторія Владленівна
;
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Сіротенко, Лариса Анатоліївна
;
Клочков, Володимир Кирилович
;
Чижевський, Віктор Васильович
2010-05-11
Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю
Савгіра, Юрій Олексійович
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017-03-10
Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинами
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Якушенко, Євген Миколайович
2014-08-26
Спосіб приготування розчину желатину
Савгіра, Юрій Олексійович
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Кузнецова, Тетяна Олегівна
;
Артамонова, Майя Володимирівна
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2014
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди
Артамонова, Майя Володимирівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
;
Кузнецова, Тетяна Олегівна
2013
Харчова хімія
Евлаш, Вікторія Владленівна
;
Отрошко, Наталія Олександрівна
;
Мурликіна, Наталя Віталіївна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012
Харчова хімія
Кузнецова, Тетяна Олегівна
;
Пілюгіна, Інна Сергіївна