Browsing by Author Пілюгіна, Інна Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Безпека продовольчої сировини і харчових продуктівЄвлаш, Вікторія Владленівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Сеногогова, Людмила Іванівна
2016Вивчення антиоксидантних властивостей мармеладно-пастильних виробів з використанням рослинних кріодобавокПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталля Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, О.Ф.
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Деримедведь, Л.В.
2015-12-25Маршмелоу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Гальчинецька, Юлія Лазарівна
2016-09-26Маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012Методичні вказівки для самостійної роботи та контролю знань з дисципліни "Хімія" (Модуль 1. Загальні основи аналітичної хімії) за допомогою комп'ютерної тестової системи на основі програми Hyper Test для студентів напряму підготовки 6.030510Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2014Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобиниАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2020Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавкамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Торяник, Дмитро Олександрович
2010-05-11Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалюСавгіра, Юрій Олексійович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2017-03-10Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинамиПілюгіна, Інна Сергіївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Якушенко, Євген Миколайович
2014-08-26Спосіб приготування розчину желатинуСавгіра, Юрій Олексійович; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Артамонова, Майя Володимирівна
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природи: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2014Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з трояндиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Кузнецова, Тетяна Олегівна
2013Харчова хіміяЕвлаш, Вікторія Владленівна; Отрошко, Наталія Олександрівна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2012Харчова хіміяКузнецова, Тетяна Олегівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2021Харчова хімія. Мінеральні речовиниАксьонова, Олена Федорівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Мурликіна, Наталя Віталіївна; Кононенко, Людмила Василівна