Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Title: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю
Authors: Савгіра, Юрій Олексійович
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Issue Date: 11-May-2010
Citation: Спосіб замочування зерна у виробництві кукурудзяного крохмалю. Патент України на корисну модель № 49654, МПК A23J 1/12 (2006.01). Ю. О. Савгіра, І. С. Пілюгіна. № u200910261. Заявл. 09.10.2009. Опубл. 11.05.2010, Бюл.№ 9. 2 с.
Series/Report no.: 11;49654
Abstract: Спосіб замочування зерна, що включає ви тримування зерна у 0,20 % розчині SO2 при температурі 50 °С, який відрізняється тим, що зерно через 10-12 годин замочування подрібнюють і продовжують замочування ще 10-12 годин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15329
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49654.pdf89.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.