Browsing by Author Применко, В. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Апробація використання прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго-білоба у технології січених виробівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2020Біогеохімія селену, його форми та їх біодоступністьГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2019-05-15До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2015Дослідження мікробіологічних показників біологічно активних добавок «Сивоселен» та «Неоселен»Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2020Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберіганняГоловко, Т. М.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.; Применко, В. Г.
2016Моделювання процесу сорбції селену білковою матрицею добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2023Обґрунтування вибору нового способу одержання соняшникового шротуПрименко, В. Г.; Сефіханова, К. А.; Бабіч, П. В.
2012-04-25Обґрунтування доцільності вдосконалення технології соусів оздоровчого призначення, збагачених селеномПрименко, В. Г.
2019Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктівГоловко, Т. М.; Применко, В. Г.; Геліх, А. О.; Головко, М. П.
2023Огляд технологій одержання білкових ізолятів із черевоногих молюсків класу GastropodaГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.; Грищенко-Мороз, Ю. М.
2013Розробка технології біологічно активної добавки, збагаченої селеномПрименко, В. Г.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.
2012-04-25Сучасні аспекти в технології борошняних виробів, збагачених селеномЄгорова, О. М.; Применко, В. Г.
2011Товарознавчі аспекти дослідження ринку шоколадуКолісниченко, Т. О.; Применко, В. Г.