Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013
Title: | Технологія виробництва кетчупу «Селенового» |
Authors: | Головко, М. П. Головко, Т. М. Применко, В. Г. Геліх, А. О. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О. Технологія виробництва кетчупу «Селенового» . Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97-100. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 с_100-end-страницы-5.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.