Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013
Title: Технологія виробництва кетчупу «Селенового»
Authors: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Геліх, А. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О. Технологія виробництва кетчупу «Селенового» . Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97-100.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58013
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_100-end-страницы-5.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.