Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27087
Title: Обґрунтування доцільності вдосконалення технології соусів оздоровчого призначення, збагачених селеном
Authors: Применко, В. Г.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Применко В. Г. Обґрунтування доцільності вдосконалення технології соусів оздоровчого призначення, збагачених селеном. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Головко М. П. Харків. 2012. Ч. 1. С. 92
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27087
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-92.pdf135.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.