Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26487
Title: Сучасні аспекти в технології борошняних виробів, збагачених селеном
Authors: Єгорова, О. М.
Применко, В. Г.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Єгорова О.М., Применко В.Г. Сучасні аспекти в технології борошняних виробів, збагачених селеном. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Колісниченко Т. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 38
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26487
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-38.pdf135.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.