Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Title: Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів
Authors: Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П. Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_46.pdf86.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.