Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Title: | Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів |
Authors: | Головко, Т. М. Применко, В. Г. Геліх, А. О. Головко, М. П. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П. Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250 |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_46.pdf | 86.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.