Browsing by Author Прасол, С. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Визначення показників інтенсивності мікрохвильовоі обробкиПрасол, С. В.; Орлова, Т. В.; Прасол, С. О.
2023Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировиниМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2023Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимівМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Каверін, М. С.
2021Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукціїШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.; Прасол, С. О.
2020Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освітіМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освітиПрасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2019Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2022Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробівМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.
2023Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріваннямШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.
2022Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинамиШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Чайка, К. Ю.; Лахтін, А. О.
2023Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агентуШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.
2021Проєктування індивідуально-орієнтованої організації навчання в закладі вищої освітиМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2020Теплофізичні властивості модельних сумішей подрібнених коренів пряних овочівМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.
2021Фізична модель електромагнітного поля за об’ємом харчового продукту довільної формиМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2020Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінюванняБабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.
2017Якість продукції на основі рослинної сировини, обробленої в умовах НВЧ-поляШевченко, А. О.; Прасол, С. В.