Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
Title: Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Прасол, С. В.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Прасол С. В., Шевченко А. О. Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 21-22
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52712
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-22-23.pdf147.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.