Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Title: Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами
Authors: Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Михайлов, Б. В.
Чайка, К. Ю.
Лахтін, А. О.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шевченко А. О., Прасол С. В., Михайлов Б. В., Чайка К. Ю., Лахтін А. О. Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 147-150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-147-150.pdf305.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.