Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Title: | Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами |
Authors: | Шевченко, А. О. Прасол, С. В. Михайлов, Б. В. Чайка, К. Ю. Лахтін, А. О. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Шевченко А. О., Прасол С. В., Михайлов Б. В., Чайка К. Ю., Лахтін А. О. Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 147-150. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-147-150.pdf | 305.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.