Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58033
Title: Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І.В.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І.В., Шевченко А. О., Прасол С. В. Комбіновані способи теплової обробки харчових напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 129-131.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58033
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2с-131-страницы-2-страницы-1.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.