Browsing by Author Потапов, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 79  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Адресна доставка енергії в процесах сушіння як спосіб підвищення ефективності процесуПотапов, В. О.
2012Аналіз асортименту та виробництва соків в УкраїніЧеревична, Н. І.; Богомолов, О. В.; Потапов, В. О.
2021Аналіз впливу режимів роботи холодильної системи на її енергоспоживанняПотапов, В. О.; Смілик, М. В.
2021-04-08Аналіз джерел скидної теплоти в системах охолодження та вентиляціїПотапов, В. О.; Шевцов, М. О.
2019Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктівПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.
2011Аналіз стану ринку борошняних кондитерських виробів в УкраїніПотапов, В. О.; Калініна, М. О.
2010Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубокПотапов, В. О.; Шевченко, С. О.
2011Вивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камеріПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Щепа, Є. С.
2019-05-15Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографіїЄвлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Пілюгіна, І. С.; Білий, Д. В.; Власенко, Г. С.
2011-05-19Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В.
2013Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумуванняПотапов, В. О.; Михайлова, С. В.; Щепа, Є. С.
2011Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картопліДейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В.
2011Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчуванняПотапов, В. О.; Мольський, С. М.; Качалов, В. В.
2010Використання теплових насосів у процесі сушінняПотапов, В. О.; Ковш, І. С.
2013Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів»Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В.
2023Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясіПотапов, В. О.; Мольський, О. С.
2019-05-15Відходи та побічні продукти переробки в харчовій промисловостіПотапов, В. О.; Педорич, І. П.
2010Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.
2013До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктівПотапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В.
2023Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатівПетренко, О. В.; Потапов, В. О.