Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65296
Title: | Вплив швидкості заморожування курячих субпродуктів на їх якість |
Authors: | Мольський, О. С. Потапов, В. О. |
Issue Date: | Apr-2025 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Мольський О. С., Потапов В. О. Вплив швидкості заморожування курячих субпродуктів на їх якість. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХI Міжнар. форуму молоді, 10-11 квіт. 2025 р. Харків: ДБТУ, 2025. С. 360-361. |
Abstract: | Experimental studies of the freezing process of chicken offal at different freezing speeds were conducted. It was found that the color of frozen products improves with increasing speed. The initial radius of crystals during the freezing process was c a l c u l a t e d , w h i c h c o r r e l a t e s w i t h t h e q u a l i t y o f t h e p r o d u c t . |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/65296 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 10-11 kvitnia 2025-360-361.pdf | 117.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.