Browsing by Author Перцевий, Ф. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження впливу агату на процес дегідратації пасти закусочної за допомогою диференціальної термогравіметріїГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевий, Ф. В.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2014Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Обозна, М. В.
2009Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок СканпроПерцевий, Ф. В.; Теймурова, А. Т.; Коваленко, В.О.; Дьяков, О.Г.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2009Дослідження тривалості теплової обробки пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Савгіра, Ю. О.; Головко, М. П.
2001Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництвГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Гулий, І. С.; Тіщенко, Л. М.; Міцкевич, Т.; Богомолов, О. В.; Полевич, В. В.