Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321
Title: Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв
Authors: Гурський, П. В.
Перцевий, Ф. В.
Гулий, І. С.
Тіщенко, Л. М.
Міцкевич, Т.
Богомолов, О. В.
Полевич, В. В.
Issue Date: 2001
Publisher: Харків
Citation: Гурський П. В., Перцевий Ф. В., Гулий І. С., Тіщенко Л. М., Міцкевич Т., Богомолов О.В., Полевич В. В. Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв: навчальний посібник. Харків, 2001. 216 с.
Abstract: Мета посібника – надати методичну допомогу викладачам і студентам факультетів технічних спеціальностей вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації при проведенні лабораторно-практичних занять, які входять в програму вивчення навчальної дисципліни «Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23321
ISBN: 5-7763-0168-8
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PR_RMM_VSE_2001.pdf8.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.