Browsing by Author Недвіга, С. В.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів | Олійник, С. Г.; Недвіга, С. В.; Чорна, Ю. В. |
2020 | Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці | Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2022 | Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О. |
2023 | Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха) | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2021 | Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2024-04 | Функціонально-технологічні властивості борошна бульб чуфи | Недвіга, С. В. |