Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53908
Title: Функціонально-технологічні властивості борошна бульб чуфи
Authors: Недвіга, С. В.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Недвіга С. В. Функціонально-технологічні властивості борошна бульб чуфи. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 79.
Abstract: The functional and technological properties of chufa flour, such as granulometry, water-holding capacity , and water-absorbing capacity, were assessed. Chufa, scientifically known as Cyperus esculentus L.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53908
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-79.pdf111.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.