Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53908
Title: | Функціонально-технологічні властивості борошна бульб чуфи |
Authors: | Недвіга, С. В. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Недвіга С. В. Функціонально-технологічні властивості борошна бульб чуфи. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 79. |
Abstract: | The functional and technological properties of chufa flour, such as granulometry, water-holding capacity , and water-absorbing capacity, were assessed. Chufa, scientifically known as Cyperus esculentus L. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53908 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-79.pdf | 111.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.