Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41871
Title: Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці
Authors: Недвіга, С. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Недвіга С. В. Житній хліб із використанням шроту плодів шипшини та шроту зародків пшениці. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Степанькова Г. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 42.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41871
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_42.pdf713.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.