Перегляд зібрання за групою - Автори Нагорний, О. Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 16 із 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-05-15Використання капсульованої продукції з функціональними властивостямиВовк, В. С.; Нагорний, О. Ю.
2011Використання механічних методів модифікації для покращення технологічних властивостей структурованих продуктівПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Ключко, В. О.
2011Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюваннюПивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2010Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.
2022Діджиталізація в ресторанній індустріїКотляр, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Діхтярь, А. М.
2021Загальні принципи мотивації студентів до вивчення фахових дисциплінПивоваров, П. П.; Нагорна, І. В.; Нагорний, О. Ю.
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2019Застосування платформи Office 365 в освітньому процесіНагорний, О. Ю.; Нагорна, І. В.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2021Методологія наукових дослідженьЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.
2012Механізм процесу фізико-хімічної модифікації розчинів полімерів та перспектив и використання його в технології харчових продуктівНагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.; Пивоваров, Є. П.
2011-05-19Перспективи використання фізичної модифікації для розчинів, що підлягають капсулюваннюПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.
2016Перспективи використання інформаційних технологій у самостійній роботі студентівПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Городнича, А. В.
2014-05-22Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусуПивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.
2022Сучасні досягнення харчової наукиЛадика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П.