Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями | Вовк, В. С.; Нагорний, О. Ю. |
2011 | Використання механічних методів модифікації для покращення технологічних властивостей структурованих продуктів | Пивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Ключко, В. О. |
2013 | Вплив ультразвукової модифікації на реологічні характеристики розчинів полісахаридів у технології продукції з капсульованою структурою | Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2011 | Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню | Пивоваров, П. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2010 | Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ) | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю. |
2022 | Діджиталізація в ресторанній індустрії | Котляр, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Діхтярь, А. М. |
2021 | Загальні принципи мотивації студентів до вивчення фахових дисциплін | Пивоваров, П. П.; Нагорна, І. В.; Нагорний, О. Ю. |
2011 | Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції | Мороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2019 | Застосування платформи Office 365 в освітньому процесі | Нагорний, О. Ю.; Нагорна, І. В. |
2021 | Звіт про науково-дослідну роботу "Технологія харчової продукції з використанням капсульованих ліпідів харчової сировини" (остаточний) | Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, П. П.; Черемська, Т. В.; Вовк, В. С. |
2020 | Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П. |
2015 | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". | Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В. |
2021 | Методологія наукових досліджень | Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П. |
2012 | Механізм процесу фізико-хімічної модифікації розчинів полімерів та перспектив и використання його в технології харчових продуктів | Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.; Пивоваров, Є. П. |
2011-05-19 | Перспективи використання фізичної модифікації для розчинів, що підлягають капсулюванню | Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю. |
2016 | Перспективи використання інформаційних технологій у самостійній роботі студентів | Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Городнича, А. В. |
2014-05-22 | Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусу | Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О. |
2015 | Роль дистанційних методів навчання в самостійній роботі студента | Нагорний, О. Ю. |
2022 | Сучасні досягнення харчової науки | Ладика, В. І.; Шильман, Л. З.; Перцевой, Ф. В.; Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Гурський, П. В.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Сукманов, В. О.; Демідов, І. М.; Горальчук, А. Б.; Мазуренко, І. К.; Шульга, О. С.; Каратаєва, Є. О.; Мельник, О. Ю.; Крапивницька, І. О.; Чорна, А. І.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Боковець, С. П. |
2019 | Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини | Пивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado |