Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8269
Title: | Методологія наукових досліджень |
Authors: | Ладика, В. І. Шильман, Л. З. Перцевой, Ф. В. Пивоваров, П. П. Гринченко, О. О. Гурський, П. В. Тищенко, О. П. Гринченко, Н. Г. Сукманов, В. О. Демідов, І. М. Горальчук, А. Б. Мазуренко, І. К. Шульга, О. С. Каратаєва, Є. О. Мельник, О. Ю. Крапивницька, І. О. Чорна, А. І. Нагорний, О. Ю. Омельченко, С. Б. Боковець, С. П. |
Keywords: | рефрактометричний метод;плавлені сири;ірис;йодометричний метод;метод інверсійної поляриметрії;стерилізоване молоко;вмісту вологи |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС |
Citation: | Методологія наукових досліджень : навчальний посібник для студентів і аспіран тів спеціальності 181 «Харчові технології». Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін.; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. 222 с. |
Abstract: | Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. У ньому містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. Посібник розроблений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269 |
ISBN: | 978-966-289-580-3 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_Metodolohiya_21.pdf | 3.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.