Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269
Title: Методологія наукових досліджень
Authors: Ладика, В. І.
Шильман, Л. З.
Перцевой, Ф. В.
Пивоваров, П. П.
Гринченко, О. О.
Гурський, П. В.
Тищенко, О. П.
Гринченко, Н. Г.
Сукманов, В. О.
Демідов, І. М.
Горальчук, А. Б.
Мазуренко, І. К.
Шульга, О. С.
Каратаєва, Є. О.
Мельник, О. Ю.
Крапивницька, І. О.
Чорна, А. І.
Нагорний, О. Ю.
Омельченко, С. Б.
Боковець, С. П.
Keywords: рефрактометричний метод;плавлені сири;ірис;йодометричний метод;метод інверсійної поляриметрії;стерилізоване молоко;вмісту вологи
Issue Date: 2021
Publisher: Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС
Citation: Методологія наукових досліджень : навчальний посібник для студентів і аспіран тів спеціальності 181 «Харчові технології». Ладика В. І., Шильман Л. З., Перцевой Ф. В. та ін.; за заг. редакцією Ладики В. І. Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. 222 с.
Abstract: Уперше в Україні підготовлено посібник із виконання наукової роботи з технології харчової продукції. У ньому містяться методологічні основи наукової роботи та сучасні методи дослідження харчових речовин і продуктів. Посібник розроблений колективом авторів – провідних науковців галузі – під керівництвом академіка В. І. Ладики і буде корисним студентам та аспірантам під час підготовки випускних робіт.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8269
ISBN: 978-966-289-580-3
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Metodolohiya_21.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.