Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29692
Title: Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусу
Authors: Пивоваров, Є. П.
Нагорний, О. Ю.
Тютюкова, Д. О.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пивоваров Є. П., Нагорний О. Ю., Тютюкова Д. О. Перспективи розробки композиційних продуктів на основі імітованої ікри та емульсійного соусу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 59-60
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29692
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-59-60.pdf191.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.