Browsing by Author Мороз, О. В.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктів | Мороз, О. В.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П. |
2011 | Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції | Мороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2010 | Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення | Пивоваров, П. П.; Мороз, О. В. |
2011 | Класифікація основного капіталу та методи його вимірювання | Прокопова, О. В.; Мороз, О. В. |
2013 | Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок | Мороз, О. В. |
2015 | Науково-дослідна робота студентів як джерело формування фахівців галузі | Мороз, О. В.; Пивоваров, П. П. |
2023 | Особливості використання креативної реклами в цифровому маркетингу | Мороз, О. В. |
2021 | Оцінювання фінансового стану підприємства | Скоромна, О. Ю.; Мороз, О. В. |
2012 | Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства | Мороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П. |
2012-04-25 | Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктів | Процик, В. О.; Мороз, О. В. |
2013 | Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами | Бреславець, Т. В.; Солдатенко, Т. С.; Мороз, О. В. |
2014-05-22 | Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції | Міронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В. |
2012 | Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбуза | Мороз, О. В.; Процик, В. О. |
2011-05-19 | Технологія гранульованих напівфабрикатів | Пивоваров, Є. П.; Мороз, О. В. |