Browsing by Author Мороз, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктівМороз, О. В.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2010Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворенняПивоваров, П. П.; Мороз, О. В.
2011Класифікація основного капіталу та методи його вимірюванняПрокопова, О. В.; Мороз, О. В.
2013Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинокМороз, О. В.
2015Науково-дослідна робота студентів як джерело формування фахівців галузіМороз, О. В.; Пивоваров, П. П.
2023Особливості використання креативної реклами в цифровому маркетингуМороз, О. В.
2021Оцінювання фінансового стану підприємстваСкоромна, О. Ю.; Мороз, О. В.
2012Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарстваМороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.
2012-04-25Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктівПроцик, В. О.; Мороз, О. В.
2013Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачамиБреславець, Т. В.; Солдатенко, Т. С.; Мороз, О. В.
2014-05-22Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукціїМіронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В.
2012Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбузаМороз, О. В.; Процик, В. О.
2011-05-19Технологія гранульованих напівфабрикатівПивоваров, Є. П.; Мороз, О. В.