Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25887
Title: Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктів
Authors: Процик, В. О.
Мороз, О. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Процик В.О., Мороз О.В. Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 22
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25887
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-22.pdf155.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.