Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013
Title: Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами
Authors: Солдатенко, Т. С.
Мороз, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Бреславець, Т. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Солдатенко Т. С., Мороз О. В. Розробка технології м′ясних напівфабрикатів із гранульованими наповнювачами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29013
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_45-45.pdf132.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.