Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Title: | Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства |
Authors: | Мороз, О. В. Процик, В. О. Пивоваров, Є. П. Пивоваров, П. П. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мороз О. В., Процик В. О., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Перспективи використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 33-34. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_33-34.pdf | 256.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.