Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Title: Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства
Authors: Мороз, О. В.
Процик, В. О.
Пивоваров, Є. П.
Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мороз О. В., Процик В. О., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарства. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 33-34.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51550
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_33-34.pdf256.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.