Browsing by Author Максимова, Н. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 45  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П.
2019-05-15Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільнийПогарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2011Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із бурякуПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Руда, Л. В.
2013Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертівПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Максимова, Н. П.
2013Використання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної діїПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2011-05-19Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктівСоколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С.
2019-05-15Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2021-04-08Дослідження вмісту БАР у кріопорошках сублімаційного сушіння та аналогахМаксимова, Н. П.; Китайова, А. С.
2014-05-22Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировиниПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.
2012Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2012Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового бурякаЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2019-05-15Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.
2016Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П.
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В.
2013Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Тимофєєва, Н. М.; Максимова, Н. П.; Берестова, А. А.; Борисенко, Т. О.
2009Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосева, С. М.; Максимова, Н. П.; Маціпура, А. С.
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г.