Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Максимова, Н. П.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування
Павлюк, Р. Ю.
;
Крячко, Т. В.
;
Яницький, В. В.
;
Афанасьєва, В. А.
;
Максимова, Н. П.
2019-05-15
Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний
Погарська, В. В.
;
Кравчук, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2011
Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Руда, Л. В.
2013
Використання наноструктурованих каротиноїдних та цитрусових рослинних кріопюре в технології сиркових десертів
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
;
Максимова, Н. П.
2013
Використання рослинних добавок у нових кондитерських виробах імуномодулюючої та радіозахисної дії
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2009
Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
2020
Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
;
Погарський, О. С.
2011-05-19
Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктів
Соколова, Л. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Балабай, К. С.
2019-05-15
Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2021-04-08
Дослідження вмісту БАР у кріопорошках сублімаційного сушіння та аналогах
Максимова, Н. П.
;
Китайова, А. С.
2014-05-22
Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лосєва, С. М.
2012
Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Максимова, Н. П.
2016
Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2012
Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка
Яницький, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2019-05-15
Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Кравчук, Т. В.
2016
Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, Т. С.
;
Котюк, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
2009
Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Гапонцева, О. В.
2013
Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Берестова, А. А.
;
Борисенко, Т. О.
2009
Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосева, С. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Маціпура, А. С.
2011
Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Лук’янова, В. Г.