Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2013 | Актуальні тенденції розробки продуктів функціонального призначення на рибній основі | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С. |
2012 | Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О. |
2023 | Аналіз міжнародних брендів апарт-готелів | Летута, Т. М.; Кондрачук, Ю. А. |
2019-05-15 | Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Новікова, В. В. |
2009 | Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С. |
2018 | Вивчення складу мікробіоти плодів родини пасльонових | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2018 | Використання ділових ігор у підготовці товарознавців-експертів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Ленерт, С. О. |
2016 | Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2015 | Використання хітозану у виробництві харчових продуктів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Березовський, Д. В. |
2023 | Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів | Летута, Т. М.; Хомінська, Т. М. |
2023 | Вплив обробки речовинами антимікробної дії на зберігання плодів | Летута, Т. М.; Романова, К. О. |
2023 | Диджиталізація готельно-ресторанного бізнесу в Україні: перспективи і загрози | Летута, Т. М.; Сидоренко, Д. О. |
2013 | До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А. |
2021 | Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2019-05-15 | Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2011-10-20 | Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А. |
2018 | Дослідження структуроутворювальної здатності хітозану | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М. |
2009 | Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Попова, Т. М. |
2024 | Діяльність туристичної галузі України протягом воєнних дій у 2022‒2024 роках | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Летута, Т. М. |
2024 | Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщення | Летута, Т. М.; Татар, Л. В.; Кудряшов, А. І. |