Browsing by Author Летута, Т. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочахДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О.
2023. Аналіз міжнародних брендів апарт-готелівЛетута, Т. М.; Кондрачук, Ю. А.
2019-05-15Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Новікова, В. В.
2009Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Круглова, О. С.
2016Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочівЛетута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2023Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробівЛетута, Т. М.; Хомінська, Т. М.
2023Вплив обробки речовинами антимікробної дії на зберігання плодівЛетута, Т. М.; Романова, К. О.
2023Диджиталізація готельно-ресторанного бізнесу в Україні: перспективи і загрозиЛетута, Т. М.; Сидоренко, Д. О.
2013До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництваДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2021Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композиційДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2019-05-15Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2011-10-20Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкогоДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А.
2009Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Попова, Т. М.
2017Експертиза товарівДубініна, А. А.; Дудла, І. О.; Мардар, М. Р.; Сорокіна, С. В.; Летута, Т. М.
2016Компетентнісний підхід до підготовки фахівців зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Рачкован, О. Д.
2021-04-08Комп’ютерна експертиза як сучасний напрям товарних експертизСорокіна, С. В.; Летута, Т. М.; Носуля, О. Є.
2021Майнор із підприємництва як модель факультативного навчання в університетіЛетута, Т. М.; Фролова, Т. В.; Дамянова, С.
2009Моніторинг безпечності гібридів перцю солодкого за вмістом нітратівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Кузяхметова, А. А.
2021-04-08Моніторинг ринку пастильних виробів УкраїниЛетута, Т. М.; Дроздова, В. А.
2019Міні-дослідження й власні розробки як складові самостійної роботи під час вивчення дисципліни «Товарна інформація»Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.