Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Летута, Т. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 62
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Актуальні тенденції розробки продуктів функціонального призначення на рибній основі
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Круглова, О. С.
2012
Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Віннікова, В. О.
2023
Аналіз міжнародних брендів апарт-готелів
Летута, Т. М.
;
Кондрачук, Ю. А.
2019-05-15
Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Новікова, В. В.
2009
Вивчення бактерицидних властивостей плівок на основі природних компонентів
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Круглова, О. С.
2018
Вивчення складу мікробіоти плодів родини пасльонових
Летута, Т. М.
;
Фролова, Т. В.
2016
Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів
Летута, Т. М.
;
Фролова, Т. В.
2015
Використання хітозану у виробництві харчових продуктів
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Березовський, Д. В.
2023
Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів
Летута, Т. М.
;
Хомінська, Т. М.
2023
Вплив обробки речовинами антимікробної дії на зберігання плодів
Летута, Т. М.
;
Романова, К. О.
2023
Диджиталізація готельно-ресторанного бізнесу в Україні: перспективи і загрози
Летута, Т. М.
;
Сидоренко, Д. О.
2013
До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Селютіна, Г. А.
2021
Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Фролова, Т. В.
2019-05-15
Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Фролова, Т. В.
2011-10-20
Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Кузяхметова, А. А.
2018
Дослідження структуроутворювальної здатності хітозану
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
2009
Дослідження хімічного складу ботанічних сортів гарбуза, районованих у Східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Попова, Т. М.
2024
Діяльність туристичної галузі України протягом воєнних дій у 2022‒2024 роках
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Летута, Т. М.
2024
Екологічний тренд як фактор підвищення конкурентоздатності об’єктів розміщення
Летута, Т. М.
;
Татар, Л. В.
;
Кудряшов, А. І.
2017
Експертиза товарів
Дубініна, А. А.
;
Дудла, І. О.
;
Мардар, М. Р.
;
Сорокіна, С. В.
;
Летута, Т. М.