Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Title: | Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого |
Authors: | Дубініна, А. А. Летута, Т. М. Кузяхметова, А. А. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14 |
Series/Report no.: | Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-13-14.pdf | 247.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.