Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Title: Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого
Authors: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Кузяхметова, А. А.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Летута Т. М., Кузяхметова А. А. Дослідження реологічних характеристик структуроутворювача соусів з перцю солодкого. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 13-14
Series/Report no.: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24404
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-13-14.pdf247.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.