Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45123
Title: | Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів |
Authors: | Летута, Т. М. Хомінська, Т. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Летута Т. М., Хомінська Т. М. Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 489-490 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45123 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агроподовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezy-dop-conf-02-11-23-490-491.pdf | 124.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.