Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45123
Title: Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів
Authors: Летута, Т. М.
Хомінська, Т. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Летута Т. М., Хомінська Т. М. Вплив додаткової сировини на якість і харчову цінність макаронних виробів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 489-490
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45123
Appears in Collections:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy-dop-conf-02-11-23-490-491.pdf124.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.