Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37026
Title: Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів
Authors: Летута, Т. М.
Фролова, Т. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Летута Т. М., Фролова Т. В. Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 245-246.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37026
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_245-246.pdf111.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.