Browsing by Author Ленерт, С. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2014-05-22Вміст оксалатів у пшоні із проса різних сортів, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиБєляєва, І. М.; Ленерт, С. О.
2013Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2012Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2011-10-20Дослідження мікробіологічних показників якості овочево-сиркових паст під час зберіганняЛенерт, С. О.
2011-05-19Дослідження мікроструктури хітозанових плівокДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2021Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2012Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировиніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Ільків, І. С.
2011Моніторинг вмісту щавлевої кислоти та оксалатів у ботанічних сортах білих коренеплодівЛенерт, С. О.; Пшенишна, А. В.
2020Моніторинг ринку зернобобових в УкраїніЛенерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І.
2012Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалуДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2016Організація самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Товарна інформація»Летута, Т. М.; Ленерт, С. О.
2019Організація самостійної роботи студентів із вивчення дисципліни «Теоретичні основи товарознавства»Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Ленерт, С. О.
2013Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечностіДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2020Оцінювання якості висівок зернових культурЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2012Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислотиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2013Проведення органолептичної оцінки комбінованого пакувального матеріалу на основі природних складовихДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2013Розробка раціональної форми паковання з комбінованого біорозкладувального пакувального матеріалу для фруктових та овочевих паст і соусівДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2019-05-15Способи збагачення харчових продуктів фітостеринамиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С.