Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Котляр, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива
Котляр, О. В.
;
Ткаченко, У. О.
2013
Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структурою
Горальчук, А. Б.
;
Котляр, О. В.
2014-05-22
Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2013
Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність сухої суміші для збивання
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2012
Визначення впливу пар на стабілізацію суспензій
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2024
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
;
Лісніченко, О. О.
2019-05-15
Вплив ПАР на стабілізацію багатокомпонентних розчинів
Котляр, О. В.
2013
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
;
Гринченко, О. О.
2012
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем
Котляр, О. В.
;
Клапцов, Є. О.
;
Горальчук, А. Б.
2022
Діджиталізація в ресторанній індустрії
Котляр, О. В.
;
Нагорний, О. Ю.
;
Діхтярь, А. М.
2022
Загальна технологія галузі
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та практичні основи використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин для удосконалення та підвищення ефективності технологій напоїв, кулінарної та кондитерської продукції" (остаточний)
Омельченко, С. Б.
;
Котляр, О. В.
2021
Обґрунтування технології швидкорозчинної сухої суміші для забілювання кавових напоїв
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2021-04-08
Обґрунтування технології виробництва десертних паст із використанням соєвого білка
Котляр, О. В.
;
Уткін, Д. І.
2021-04-08
Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировини
Котляр, О. В.
;
Ткаченко, У. О.
2021-04-08
Обґрунтування технології молочних десертів із використанням рослинної сировини
Котляр, О. В.
;
Шумейко, І. В.
2012
Основи виробництв а сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною стуктурою
Котляр, О. В.
2020
Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелів
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.
2023
Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування
Галясний, І. В.
;
Котляр, О. В.
2016
Розробка рекомендацій із використання напівфабрикату сухого жировмісного
Котляр, О. В.
;
Горальчук, А. Б.