Browsing by Author Котляр, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозиваКотляр, О. В.; Ткаченко, У. О.
2013Аналітичне обґрунтування молочної сировини для одержання сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структуроюГоральчук, А. Б.; Котляр, О. В.
2014-05-22Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукціїКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність сухої суміші для збиванняКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2012Визначення впливу пар на стабілізацію суспензійКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2024Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукціїКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О.
2019-05-15Вплив ПАР на стабілізацію багатокомпонентних розчинівКотляр, О. В.
2013Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикатуКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2012Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних системКотляр, О. В.; Клапцов, Є. О.; Горальчук, А. Б.
2022Діджиталізація в ресторанній індустріїКотляр, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Діхтярь, А. М.
2022Загальна технологія галузіКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукові та практичні основи використання низькомолекулярних поверхнево-активних речовин для удосконалення та підвищення ефективності технологій напоїв, кулінарної та кондитерської продукції" (остаточний)Омельченко, С. Б.; Котляр, О. В.
2021Обґрунтування технології швидкорозчинної сухої суміші для забілювання кавових напоївКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2021-04-08Обґрунтування технології виробництва десертних паст із використанням соєвого білкаКотляр, О. В.; Уткін, Д. І.
2021-04-08Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировиниКотляр, О. В.; Ткаченко, У. О.
2021-04-08Обґрунтування технології молочних десертів із використанням рослинної сировиниКотляр, О. В.; Шумейко, І. В.
2012Основи виробництв а сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною стуктуроюКотляр, О. В.
2020Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелівКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.
2023Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчуванняГалясний, І. В.; Котляр, О. В.
2016Розробка рекомендацій із використання напівфабрикату сухого жировмісногоКотляр, О. В.; Горальчук, А. Б.