Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38651
Title: Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива
Authors: Котляр, О. В.
Ткаченко, У. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Котляр О. В., Ткаченко У. О. Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38651
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-38-39.pdf133.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.