Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38651
Title: | Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива |
Authors: | Котляр, О. В. Ткаченко, У. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Котляр О. В., Ткаченко У. О. Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38651 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-38-39.pdf | 133.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.