Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Колісниченко, Т. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Вплив водоростевої добавки на кислотність ягідних соусів
Дейниченко, Г. В.
;
Листопад, Т. С.
;
Колісниченко, Т. О.
2013
Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками
Дейниченко, Г. В.
;
Колісниченко, Т. О.
;
Войцицька, А. Д.
2011
Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме
Колісниченко, Т. О.
;
Сидоренко, А. В.
2011
Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівлі
Колісниченко, Т. О.
;
Андрієнко, О. С.
2019
Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освіти
Колісниченко, Т. О.
2014
Обґрунтування технології виробництва м’ясо-рослинних напівфабрикатів
Дейниченко, Г. В.
;
Колісниченко, Т. О.
2019
Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарства
Колісниченко, Т. О.
;
Дишук, Г. В.
2011
Оцінка органолептичних показників якості соусу емульсійного типу з вакаме
Колісниченко, Т. О.
;
Семенуха, С. І.
2019
Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства
Колісниченко, Т. О.
2015
Переваги використання апаратів шокового заморожування у виробництві швидкозаморожених продуктів
Колісниченко, Т. О.
;
Дятченко, К. А.
2015
Перспективи використання «Ламідану» в емульсійних соусах
Колісниченко, Т. О.
;
Дятченко, К. А.
2015
Перспективи впровадження технології «Cook and Chill» для організації харчування на виробничих підприємствах
Колісниченко, Т. О.
;
Дятченко, К. А.
2011
Розробка апарата для приготування йодовмісної суміші для створення емульсійного соусу
Колісниченко, Т. О.
;
Камінський, Я. І.
2011
Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності
Колісниченко, Т. О.
;
Стороженко, А. Г.
2016
Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші
Колісниченко, Т. О.
;
Северин, О. А.
;
Чорненька, В. Г.
2019
Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини
Колісниченко, Т. О.
;
Підгорна, Д. В.
2019
Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу
Колісниченко, Т. О.
;
Барабоша, Г. В.
2011
Сервісні технології в ресторанному господарстві
Колісниченко, Т. О.
;
Лучка, Ю. Ю.
2011
Спосіб отримання йодовмісного продукту
Колісниченко, Т. О.
;
Чабаненко, М. В.
2010
Технологія холодних соусів з еламіном
Архіпова, А. Д.
;
Колеснікова, М. Б.
;
Колісниченко, Т. О.