Browsing by Author Колісниченко, Т. О.
Showing results 1 to 19 of 19
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками | Дейниченко, Г. В.; Колісниченко, Т. О.; Войцицька, А. Д. |
2011 | Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме | Колісниченко, Т. О.; Сидоренко, А. В. |
2011 | Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівлі | Колісниченко, Т. О.; Андрієнко, О. С. |
2019 | Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освіти | Колісниченко, Т. О. |
2019 | Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарства | Колісниченко, Т. О.; Дишук, Г. В. |
2011 | Оцінка органолептичних показників якості соусу емульсійного типу з вакаме | Колісниченко, Т. О.; Семенуха, С. І. |
2019 | Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства | Колісниченко, Т. О. |
2015 | Перспективи використання «Ламідану» в емульсійних соусах | Колісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А. |
2011 | Розробка апарата для приготування йодовмісної суміші для створення емульсійного соусу | Колісниченко, Т. О.; Камінський, Я. І. |
2011 | Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінності | Колісниченко, Т. О.; Стороженко, А. Г. |
2016 | Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші | Колісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г. |
2019 | Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини | Колісниченко, Т. О.; Підгорна, Д. В. |
2019 | Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу | Колісниченко, Т. О.; Барабоша, Г. В. |
2011 | Сервісні технології в ресторанному господарстві | Колісниченко, Т. О.; Лучка, Ю. Ю. |
2011 | Спосіб отримання йодовмісного продукту | Колісниченко, Т. О.; Чабаненко, М. В. |
2010 | Технологія холодних соусів з еламіном | Архіпова, А. Д.; Колеснікова, М. Б.; Колісниченко, Т. О. |
2011 | Товарознавчі аспекти дослідження ринку шоколаду | Колісниченко, Т. О.; Применко, В. Г. |
2016 | Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінності | Колісниченко, Т. О.; Сирота, А. К. |
2016 | Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінності | Колісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С. |