Browsing by Author Колісниченко, Т. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавкамиДейниченко, Г. В.; Колісниченко, Т. О.; Войцицька, А. Д.
2011Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакамеКолісниченко, Т. О.; Сидоренко, А. В.
2011Економічні проблеми та перспективи розвитку підприємств харчування та торгівліКолісниченко, Т. О.; Андрієнко, О. С.
2019Концепція підготовки фахівців для підприємств харчової галузі за дуальною формою освітиКолісниченко, Т. О.
2019Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарстваКолісниченко, Т. О.; Дишук, Г. В.
2011Оцінка органолептичних показників якості соусу емульсійного типу з вакамеКолісниченко, Т. О.; Семенуха, С. І.
2019Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарстваКолісниченко, Т. О.
2015Перспективи використання «Ламідану» в емульсійних соусахКолісниченко, Т. О.; Дятченко, К. А.
2011Розробка апарата для приготування йодовмісної суміші для створення емульсійного соусуКолісниченко, Т. О.; Камінський, Я. І.
2011Розробка емульсійного соусу підвищеної харчової та біологічної цінностіКолісниченко, Т. О.; Стороженко, А. Г.
2016Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної сумішіКолісниченко, Т. О.; Северин, О. А.; Чорненька, В. Г.
2019Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировиниКолісниченко, Т. О.; Підгорна, Д. В.
2019Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингуКолісниченко, Т. О.; Барабоша, Г. В.
2011Сервісні технології в ресторанному господарствіКолісниченко, Т. О.; Лучка, Ю. Ю.
2011Спосіб отримання йодовмісного продуктуКолісниченко, Т. О.; Чабаненко, М. В.
2010Технологія холодних соусів з еламіномАрхіпова, А. Д.; Колеснікова, М. Б.; Колісниченко, Т. О.
2011Товарознавчі аспекти дослідження ринку шоколадуКолісниченко, Т. О.; Применко, В. Г.
2016Удосконалення технології соусу емульсійного типу з метою підвищення його харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Сирота, А. К.
2016Удосконалення технології страв із риби з метою підвищення їх харчової цінностіКолісниченко, Т. О.; Бабіч, П. В.; Вареник, Т. С.