Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57753
Title: Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу
Authors: Колісниченко, Т. О.
Барабоша, Г. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колісниченко Т. О., Барабоша Г. В. Розробка інноваційної асортиментної політики для закладів ресторанного господарства на основі фудпейрингу. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 30-31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57753
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_31.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.