Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/57754
Title: Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарства
Authors: Колісниченко, Т. О.
Дишук, Г. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колісниченко Т. О., Дишук Г. В. Організація обслуговування дітей у закладах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 32-33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/57754
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 с_33.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.