Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55201
Title: Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками
Authors: Дейниченко, Г. В.
Колісниченко, Т. О.
Войцицька, А. Д.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Колісниченко Т. О., Войцицька А. Д. Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55201
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_69-70.pdf422.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.