Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55201
Title: | Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Колісниченко, Т. О. Войцицька, А. Д. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Колісниченко Т. О., Войцицька А. Д. Дослідження фізико-хімічних та реологічних показників емульсійних соусів із йодовмісними добавками. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 69-70. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55201 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_69-70.pdf | 422.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.