Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58030
Title: Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини
Authors: Колісниченко, Т. О.
Підгорна, Д. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колісниченко Т. О., Підгорна Д. В. Розробка технології безалкогольних напоїв із дикорослої та культивованої сировини. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 120-123.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58030
ISBN: 978-966-405-486-4
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2- 123.pdf982.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.