Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531
Title: Технологія холодних соусів з еламіном
Authors: Архіпова, А. Д.
Колеснікова, М. Б.
Колісниченко, Т. О.
Keywords: еламін;технологія соусів;збагачення біоорганічними сполуками йоду
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Архіпова А. Д., Колеснікова М. Б., Колісниченко Т. О. Технологія холодних соусів з еламіном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 131-137.
Abstract: Запропоновано нову технологію соусів, збагачених біоорганічними сполуками йоду, шляхом використання еламіну. Визначено умови відновлення, емульгуючі та стабілізуючі властивості еламіну.
New technology of sauces with bioorganic compounds of iodine is offered, by the use of elamin. Terms of renewal, emulsifying and antihunt properties of elamin have been established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6531
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_25.pdf177.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.