Browsing by Author Колесник, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 37  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2016Використання профільного методу для оцінки якості настоянокГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2014-05-22Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавкамиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2021Дистанційна форма навчання як ефективний інструмент модернізації інноваційних процесів в освітіСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Колесник, В. В.
2011-10-20Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній УкраїніГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2024Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданківАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2022Дослідження сучасного асортименту та вдосконалення якості лікеро-горілчаних виробів. Особливості забезпечення захисту прав споживачів з боку державних організаційКолесник, В. В.; Федосова, Христина Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра підприємництва, торгівля та біржова діяльності
2013Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста ХарковаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2022Дослідження фізико-хімічних показників якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Пенкін, А. К.; Кириллова, С. О.
2021-04-08Дослідження якості лушпиння соняшникового пресованого гранульованогоКолесник, В. В.; Кириллова, С. О.
2019Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральноїПолупан, В. В.; Колесник, В. В.; Головко, М. П.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2021-04-08Маркетингове обґрунтування виведення на ринок нового алкогольного напоюКолесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Пенкін, А. К.
2024Менеджмент персоналу готелю як запорука ефективної діяльностіКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкін, А. К.
2021Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперуКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкіна, Н. М.
2019Особливості поєднання аудиторної роботи студентів із практичною підготовкоюв митних органах для успішного працевлаштуванняГоловко, М. П.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2011-10-20Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовахПенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Колесник, В. В.
2019-05-15Особливості формування споживчих переваг рідкого мила-скрабуГоловко, М. П.; Полупан, В. В.; Колесник, В. В.
2013Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектомГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2023Перспективні напрями розвитку технологій переробки пластикуГринько, В. В.; Колесник, В. В.