Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19650
Title: Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу
Authors: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Пенкіна, Н. М.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкіна Н. М. Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 224-225.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19650
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-224-225.pdf141.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.