Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61458
Title: | Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків |
Authors: | Пенкіна, Н. М. Колесник, В. В. Веретенніков, О. В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 530 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61458 |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-530.pdf | 107.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.