Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36952
Title: Використання профільного методу для оцінки якості настоянок
Authors: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Використання профільного методу для оцінки якості настоянок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 207-208.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36952
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_207-208.pdf112.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.