Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31711
Title: Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками
Authors: Головко, М. П.
Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Гістологічні зміни печінки щурів під впливом розчину етанолу з добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 176-177
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31711
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-176-177.pdf210.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.