Browsing by Author Карпенко, З. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.
2019-05-15Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчуванняСподар, К. В.; Карпенко, З. П.
2012Аспекти нового способу підвищення біологічної цінності молокаСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.
2020Безпека сучасних текстильних матеріалів для дитячого одягуАфанасьєва, В. А.; Карпенко, З. П.
2011Вивчення асортименту соняшникової оліїКарпенко, З. П.; Бєлімова, Д. Р.
2011Виділення стуктурованого молочного білкаКарпенко, З. П.; Агурєєва, К. А.
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В.
2021-04-08Дослідження харчової та біологічної цінності рибних пресервівСоколова, Є. Б.; Карпенко, З. П.; Блинова, Я. В.
2009Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначенняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В.
2009Збагачення кисломолочних напоїв нетрадиційною сировиноюСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.
2014-05-22Новий спосіб виробництва молочно-білкових продуктівОдарченко, А. М.; Карпенко, З. П.
2019Організація самостійної роботи студентівЛісніченко, О. О.; Карпенко, З. П.
2016Особливості використання ступінчастого способу розморожуванняОдарченко, А. М.; Сергієнко, А. О.; Карпенко, З. П.; Агафонова, Ю. Ю.
2016Особливості організації самостійної роботи студентів у навчальному процесіКарпенко, З. П.; Михайлик, В. І.
2013Особливості способу приготування харчової емульсії типу майонез із додаванням рибної плазмиКарпенко, З. П.; Гасай, Є. Л.
2019-05-15Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродінняКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.; Карпенко, З. П.
2020Упровадження тренінгу у виробничу практикуАфанасьєва, В. А.; Карпенко, З. П.
2021Інформаційно-освітня модель вищої освіти в сучасних умовахОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карпенко, З. П.