Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22442
Title: Дослідження харчової та біологічної цінності рибних пресервів
Authors: Блинова, Я. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Карпенко, З. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Блинова Я. В. Дослідження харчової та біологічної цінності рибних пресервів. Наук. кер. Є. Б. Соколова, З. П. Карпенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 135
Series/Report no.: Товарознавство, управління якістю та екологічна безпека;Секція 8
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22442
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-135.pdf99.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.